Пекучі курячі крильця у глазурі

ДРУГІ СТРАВИ
690 Пекучі курячі крильця у глазурі
Фото - Пекучі курячі крильця у глазурі
інгредієнти:
  • Крило куряче 12 шт.
  • Олія кунжутна 2 ст.л.
  • Перець чилі 2 шт.
  • Кунжут 2 ст.л.
  • Імбир (корінь, тертий) 1 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Соєвий соус (теріякі) 2 ст.л.
  • Вино червоне 60 мл
  • Мед 1 ст.л.

Пекучі курячі крильця в глазурі інгредієнти Нарізати дрібно імбир, часник, перець.

Пекучі курячі крильця в глазурі Викласти у чашу, налити кунжутну олію і соус теріякі, кунжутне насіння, мед.

фото Пекучі курячі крильця в глазурі Потім вино червоне і посолити, якщо треба.

Пекучі курячі крильця в глазурі Крила курячі Викласти крильця у маринад.

Залишити маринуватися у холодильнику - чим довше, тим краще (можна добу).

Пекучі курячі крильця в глазурі Масло кунжутне Перекласти у сковорідку, накрити кришкою і відправити у духовку, при температурі 190°С смажити до готовності.

Пекучі курячі крильця в глазурі Перець чилі 1-2 рази вийняти і перевернути. Щоб отримати підсмажену скоринку, кришкою уже не закривати.


Подавати гарячими із гарніром із рису або локшини.

 

 

Банош рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

рецепты салаты язык говяжий

Осетинские пироги на заказ: салат с языка рецепт.

Рецепт салат морепродуктов тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter