Пекучі курячі крильця у глазурі
687
інгредієнти:
- Крило куряче 12 шт.
- Олія кунжутна 2 ст.л.
- Перець чилі 2 шт.
- Кунжут 2 ст.л.
- Імбир (корінь, тертий) 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Соєвий соус (теріякі) 2 ст.л.
- Вино червоне 60 мл
- Мед 1 ст.л.
Нарізати дрібно імбир, часник, перець.
Викласти у чашу, налити кунжутну олію і соус теріякі, кунжутне насіння, мед.
Потім вино червоне і посолити, якщо треба.
Викласти крильця у маринад.
Залишити маринуватися у холодильнику - чим довше, тим краще (можна добу).
Перекласти у сковорідку, накрити кришкою і відправити у духовку, при температурі 190°С смажити до готовності.
1-2 рази вийняти і перевернути. Щоб отримати підсмажену скоринку, кришкою уже не закривати.
Подавати гарячими із гарніром із рису або локшини.
Банош рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Осетинские пироги на заказ: салат с языка рецепт.
Рецепт салат морепродуктов тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі