"Пекінські голубці"
- Капуста пекінська - 850 г
- Фарш (свинина + яловичина) домашнього приготування- 800 г
- Рис (150грамм сирого рису відварити до готовності в підсоленій воді, промити) - 150 г
- Цибуля - 100 г
- Морква - 100 г
- Олія соняшникова без запаху - 50 мл
- Сіль
- Перець
- Відварити рис в підсоленій киплячій воді до готовності, промити під проточною водою.
- Капустяні листи загорнути у фольгу, додавши 40 -50 мл. води, пропарити в розігрітій до 300 t духовці 15 -20 хвилин див. покрокові фотографії.
- Підсмажити потерту на крупній тертці моркву, відокремити моркву від зайвої олії див. покрокові фотографії.
- Приготувати фарш( м´ясний фарш + морква + дрібно нарізану цибулю + рис + сіль + перець ).
- У теплі! капустяні листи загорнути фарш.
- Обсмажити голубці на соняшниковій олії, викласти в ємність з гарячою водою (1 -2 см. води), протушкувати на повільному вогні 60 хвилин.
Рецепты Приготовления: авокадо салат рецепт. Салаты с авокадо.
Как приготовить вкусный шашлык - холодные закуски в лаваше. Холодные закуски.
Как приготовить шоколад: салаты рецепты с фото. Рецепты салатов на каждый день.
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке тут
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты индийской кухни. Аюрведа, йога, Индия.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter