"Пекінські голубці"

ДРУГІ СТРАВИ
797 "Пекінські голубці"
інгредієнти:
  • Капуста пекінська - 850 г
  • Фарш (свинина + яловичина) домашнього приготування- 800 г
  • Рис (150грамм сирого рису відварити до готовності в підсоленій воді,  промити) - 150 г
  • Цибуля - 100 г
  • Морква - 100 г
  • Олія соняшникова без запаху - 50 мл
  • Сіль
  • Перець

фото

- Відварити рис в підсоленій киплячій воді до готовності, промити під проточною водою.

- Капустяні листи загорнути у фольгу, додавши 40 -50 мл. води, пропарити в розігрітій до 300 t духовці 15 -20 хвилин див. покрокові фотографії.

- Підсмажити потерту на крупній тертці моркву, відокремити моркву від зайвої олії див. покрокові фотографії.

- Приготувати фарш( м´ясний фарш + морква + дрібно нарізану цибулю + рис + сіль + перець ).

- У теплі! капустяні листи загорнути фарш.

- Обсмажити голубці на соняшниковій олії, викласти в ємність з гарячою водою (1 -2 см. води), протушкувати на повільному вогні 60 хвилин.

Рецепты Приготовления: авокадо салат рецепт. Салаты с авокадо.

Как приготовить вкусный шашлык - холодные закуски в лаваше. Холодные закуски.

Как приготовить шоколад: салаты рецепты с фото. Рецепты салатов на каждый день.

Рецепты блюд для приготовления в микроволновке тут

Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты индийской кухни. Аюрведа, йога, Индия.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter