Печіночники
- Печінка свиняча 300 г
- Рис 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Вершки (20%) 1 скл.
- Сітка свиняча 1 шт.
Печінку перемолоти на м'ясорубці.
Додати відварений рис і одну цибулину. Посолити, поперчити.
Порізати сітку на квадрати, покласти на середину начинку і згорнути.
Розігріти олію на сковороді і обсмажити печіночники.
Скласти обсмажені печіночники у каструльку.
Окремо обсмажити одну цибулину до золотистого кольору.
У каструльку разом з печіночниками додати обсмажену цибулю, залити вершками і тушкувати 10 хвилин.
Первые блюда рецептыРецепты русской кухни М Сырникова
Рецепты здоровой выпечки: выпечка домашнего хлеба рецепты.
Кулинарные рецепты - рецепты капусты пелюстки.
Готовим со вкусом - рецепт салата с языка.
Рецепт салата с бурякомРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Салат морепродуктов рецептКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: торты без выпечки рецепты с фото. Рецепты здоровой выпечки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter