Печіночники
- Крупа гречана 1 скл.
- Печінка яловича 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Свиняча жирова сітка
Увечері гречку залити окропом і залишити до ранку. Вранці гречка готова.
Гречку, печінку, обсмажені цибулю і моркву пропустити через м'ясорубку.
Сітку нарізати на квадратики.
Загорнути 1 ст. л. начинки в жирову сітку, таким же способом, як загортають голубці.
Печіночники обсмажити на олії до хрусткої скоринки.
Обсмажені печіночники викласти в горщик, заздалегідь поклавши на дно кілька листків капусти.
Залити окропом на 1/3 горщика. Закрити його і відправити в духовку хвилин на 20.
Печіночники готові. Подавати зі сметаною.
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт салата из морепродуктовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Приготовление плова на костре на 100 человекПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Как приготовить вкусный шашлык - холодные закуски из лаваша. Холодные закуски для банкета.
http://recepti.biz.ua кульков геннадий
ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter