Печінково-м'ясні їжачки
- Печінка яловича 500 г
- Яйце 2 шт.
- Фарш 600 г
- Батон нарізний 1 шт.
- Молокo 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Відварену печінку пропустити через м'ясорубку. Моркву натерти на тертці й обсмажити на сковороді у невеликій кількості олії. Додати у печінку.
Цибулю подрібнити. Додати у фарш цибулю і 1 яйце, сіль, перець.
Батон нарізати невеликими кубиками 0,5-1 см.
В окремій ємності змішати яйце з молоком.
Із печінкового фаршу сформувати кульки завбільшки із волоський горіх.
Поставити нагріватися ємність із олією. Олія має до половини покривати кульку.
Із м'ясного фаршу сформувати коржик, у середину покласти печінкову кульку.
Щільно закрити фаршем.
Вмочити кульку у яєчну суміш.
Обваляти, а краще обсипати кубиками батона притискаючи їх щільніше до фаршу.
Занурити у розігріту олію і смажити спочатку з одного боку.
Потім з іншого до рум'яного стану.
Шоколадные конфеты Monbana - конфеты карамель. Купить кондитерку.
Рецепты блюд из рыбы минтайКулинарные рецепты. Рецепты блюд
Рецепты выпечки на любой вкус: рецепт лаваш на гриле. Мультиварка Philips.
Поможем выйти замуж в Германию: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Готовим со вкусом.
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд http://recepti.biz.ua
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом - рецепт ужина на скорую руку. Рецепты на романтический ужин.
Готовим со вкусом - блины с грибами рецепт с фото. Рецепт блинов с грибами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter