Печінково-картопляні оладки
- Печінка яловича 600 г
- Картопля 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Кефір 100 мл
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 5 ст.л.
- Сіль
- Приправа для фаршу
- Олія рослинна 100 мл
- Часник 4 зуб.
- Майонез 100 г
Печінку очистити від плівок, порізати, цибулю, картоплю почистити, порізати. Всі продукти помістити у комбайн (блендер) і подрібнити, перемішати і збити одночасно. Можна перекрутити печінку, картоплю, цибулю через м'ясорубку, потім додати решту інгрідієнтів і перемішати. Нагріти сковороду, налити олію. Накласти ложкою "тісто". Смажити до рум'яності із одного боку, потім з іншого, в цілому 10 хвилин. Потім вичавити часник у майонез і змастити оладки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - праздничные рецепты новогодние рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты с фото: легкие супы рецепты с фото.
Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото.
Рецепт рахат лукума с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты из редькиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter