Печінково-грибний дует
- Печінка 500 г
- Гриби (сухі) 150 г
- Сметана 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Бульйон (грибний) 1 скл.
- Олія рослинна
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Замочити гриби у гарячій воді хвилин на 25.
Печінку вимочити у молоці або воді, очистити від усього зайвого і нарізати скибочками, товщиною в палець.
Посолити, поперчити і обсмажити на вершковому маслі, з двох сторін буквально пару хвилин (після проколу виделкою з печінки повинен виділитися червоний сік).
Замочені гриби відварити, злити відвар в окрему посудину. Нарізати гриби невеликими скибочками.
Очистити цибулю і дрібно нарізати.
Гриби і цибулю обсмажити на олії.
В обсмажені гриби і цибулю викласти печінку, додати грибний відвар, сметану, томатну пасту, все акуратно перемішати і тушкувати на малому вогні близько 20 хвилин, до готовності печінки (якщо потрібно, додати сіль, перець).
Подавати з картопляним пюре.
Рецепт торта вишиванкаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты пасхи в хлебопечке дельфаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты американской кухни с фото. Шкафы от производителя недорого.
Рецепт торта медовикаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Приготовление канапе рецептыКоктейли и домашнее приготовление вин
Мультиварка Philips: рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты морепродукты салаты.
Онлайн запись к диетологу: диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter