Печінковий "віночок" із капустою
- Печінка куряча 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець бoлгарський червоний 1 шт.
- Перець болгарський жовтий 1 шт.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Олія соняшникова
Підготувати продукти для подальшої обробки - цибулю, моркву і перець.
Моркву очистити і натерти на крупній тертці.
Очистити і нарізати дрібно цибулю.
Викласти підготовлені моркву і цибулю на сковорідку з невеликою кількістю соняшникової олії.
Нарізати перець червоний і жовтий.
Півголовки капусти натерти на крупній тертці.
Моркву і цибулю добре обсмажити.
Додати до моркви і цибулі нарізаний перець на 5 хвилин, перемішати.
Викласти зверху натерту капусту.
Відразу посолити, добре перемішати.
Закрити сковорідку кришкою і тушкувати на малому вогні, періодично перемішуючи.
Нарізати одну цибулину.
Відварену печінку нарізати.
Викласти цибулю на сковорідку.
Злегка підсмажити.
Викласти нарізану печінку і трохи підсмажити усе разом.
Викласти капусту на середину тарілки і обкласти навколо печінковим "віночком".
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат святковий рецепт.
Правильне харчування для схуднення меню зимоюправильне харчування
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат из брокколи рецепты. Рецепт похудения в одной капсуле.
САЛАТ ИЗ АНАНАСОВ И Курицы. Салат с Вареной Курицей.
Кулинарные рецепт пиццы с картинкой. Пицца - картинка.
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт салата из хрена. Салаты из рыбы рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter