Печінковий торт "Павутинка"
- Печінка яловича 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Молоко 0.5 скл.
- Борошно 1 скл.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сир твердий 100 г
- Сир плавлений 1 шт.
- Майонез 200 г
- Часник 1 зуб.
- Олія рослинна
Яловичу печінку очистити від плівок, нарізати на невеликі шматочки і пропустити з однією цибулиною через м'ясорубку.
Додати 3 яйця, молоко, склянку борошна.
Посолити, поперчити, збити міксером.
Приготувати начинку.
2 морквини, натерті на тертці, і цибулину, нарізану півкільцями, по черзі обсмажити на олії до готовності.
Скласти у миску і заправити майонезом.
100 г будь-якого твердого сиру і один плавлений сирок натерти на крупній тертці, додати вичавлений часник, заправити майонезом, додати кріп.
На розпечену сковорідку, змащену олією, вилити тісто і смажити, як млинці, із двох сторін хвилину-дві.
Коли перший корж готовий, викласти його на тарілку, змастити моркв'яно-цибулевою начинкою і випекти наступний корж.
На нього покласти сирну масу.
І так по черзі, доки не закінчиться тісто.
Верх торта прикрасити майонезом.
Дати просочитися тортику мінімум годину, а краще залишити на ніч у холодильнику.
www.recepti.biz.ua салат из жареных грибов
Рецепты для мультиварки, вкусно: кулинарные рецепты первые блюда.
Кулинарные рецепты на каждый день: кулинарные сайты. Как приготовить летний салат.
Рецепты из редьки белой видеоКулинарные рецепты
Маковый торт царица эстер рецепт видеоТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Сайт кулинарной книгиПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter