Печінковий торт із печерицями
- Печінка куряча 700 г
- Гриби 500 г
- Борошно 4 ст.л.
- Олія рослинна 70 мл
- Майонез 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Зелень
Курячу печінку пропустити через м'ясорубку, додати 2 яйця, посолити, поперчити, соду на кінчику ножа, все змішати. У суміш додати 4-5 ст. ложок борошна, ще раз перемішати. На розігріту сковорідку налити олію. Отриману масу ополоником вилити на сковороду і обсмажити спочатку з одного боку, потім перевернувши широкою лопаточкою, обсмажити з іншого боку. Так приготувати 6-7 печінкових млинців.
Гриби печериці відварити у гарячій воді протягом 3-5 хвилин, порізати їх шматочками.
На розігрітій сковороді на олії посмажити їх із дрібно порізаною ріпчастою цибулею, остудити.
Одну сторону млинця з печінки змастити майонезом, покласти смажені гриби. Наступні млинці також змастити майонезом і покласти на них гриби, зверху прикрасити зеленню. Остудити.
recepti.biz Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter