Печінковий торт

ДРУГІ СТРАВИ
737 Печінковий торт
Фото - Печінковий торт
інгредієнти:
  • Печінка 1.5 кг
  • Сало не солоне 200 г
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно (булочка, батон) 4 ст.л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Коньяк (бальзам) 100 г
  • Спеції (сіль, шавлія, для яловичини або для печінки)

Тонко нашаткувати половину сала і викласти по стінках форми. Поперчити і посолити.

 

Через м'ясорубку пропустити печінку, залишений шматочок сало, цибулину. Вбити 2 яйця, борошно і перемішати. Борошно можна замінити булочкою або скибочкою батона.

Влити в отриманий фарш коньяк, він злегка вбиває запах печінки і надає родзинку у смаку.

Додати спеції і сіль. Усе перемішати. 

Викласти отриманий фарш у форму на сало.

Запікати близько 2 годин, доки рідина зникне. 

 

http://recepti.biz.ua карамель конфеты шоколад подари их тем кто в облаках

Картошка В Мультиварке Рецепты: французские салаты рецепты с фото.

ЗдесьКурсы французского языка различного уровня и направленности

ТутВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Рецепты Приготовления: карп рецепты приготовления с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Майонез творожный. Мясо под майонезом.

Рестораны американской кухни. Американская кухня скачать.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter