Печінковий торт
- Печінка 1.5 кг
- Сало не солоне 200 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно (булочка, батон) 4 ст.л.
- Цибуля 1 шт.
- Коньяк (бальзам) 100 г
- Спеції (сіль, шавлія, для яловичини або для печінки)
Тонко нашаткувати половину сала і викласти по стінках форми. Поперчити і посолити.
Через м'ясорубку пропустити печінку, залишений шматочок сало, цибулину. Вбити 2 яйця, борошно і перемішати. Борошно можна замінити булочкою або скибочкою батона.
Влити в отриманий фарш коньяк, він злегка вбиває запах печінки і надає родзинку у смаку.
Додати спеції і сіль. Усе перемішати.
Викласти отриманий фарш у форму на сало.
Запікати близько 2 годин, доки рідина зникне.
http://recepti.biz.ua карамель конфеты шоколад подари их тем кто в облаках
Картошка В Мультиварке Рецепты: французские салаты рецепты с фото.
ЗдесьКурсы французского языка различного уровня и направленности
ТутВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты Приготовления: карп рецепты приготовления с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Майонез творожный. Мясо под майонезом.
Рестораны американской кухни. Американская кухня скачать.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter