Печінковий торт
- Печінка яловича 0.5 кг
- Яйце куряче 3 шт.
- Молоко 0.5 л
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Борошно
- Сіль
- Морква 4 шт.
- Майонез
Тісто для млинців: прокрутити через м'ясорубку печінку і цибулю, додати яйця, молоко, перемішати. Борошно - скільки візьме. Тісто має бути, як на оладки. Посолити.
Можна додати 0,5 ч. л. соди - тоді млинці будуть пишніше.
Смажити на сковороді печінкові млинці (із двох сторін).
Начинка: натерти моркву, тонко нарізати цибулю і спасерувати овочі до готовності (під кришкою). Остудити і злегка заправити майонезом.
Кожен млинець змастити начинкою. Верхній шар - начинка.
Торт настояти пару годин для просочення.
Вкусные рецепты просто: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Простые рецепты блюд.
Изящные канапе и закуски для - мясные блюда для фуршета. Блюда для фуршета.
Мясные салаты с ананасомПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности
Фермерские продукты - крем из сгущенного молока. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter