Печінковий торт
814
інгредієнти:
- Печінка яловича 1.5 кг
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 200 г
- Майонез 250 мл
- Часник 4 зуб.
- Перець червоний (болгарський) 1 шт.
Сиру печінку перекрутити у м'ясорубці, додати яйця, борошно і добре всe перемішати. На розігріту сковорідку налити трохи олії і смажити, як млинці (печінку ложкою швидко розмазати по сковорідці). Готові коржі змастити соусом. Зверху прикрасити зеленню і дрібно порізаним перцем.
Соус: майонез і тeртий на дрібній тeртці часник перемішати і дати настоятися, доки смажаться коржі.
Рецепты приготовления блюд: салати рецепти з фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Повар на мероприятие: кулинарные сайты. Как приготовить летний салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Картофельный пирог со шпинатом. Рецепт турецкие пироги со шпинатом гезданэ.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі