Печінковий сальтисон
- Печінка 0.5 кг
- Сало (шпик) 0.4 кг
- Крупа манна 6 ст.л.
- Яйце 7 шт.
- Часник 4 зуб.
- Морква 1 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Зелень 1 пуч.
- Сіль 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Прянощі
Сиру печінку дрібно нарізати.
Сало або шпик теж дрібно нарізати.
Скласти всі інгредієнти в глибоку миску.
Додати 3 сирих яйця, манну крупу.
Все ретельно перемішати, посолити, поперчити.
Моркву очистити і натерти на тeртці, додати до загальної маси. Цибулю зелeну, часник, зелень петрушки і кропу дрібно нарізати і теж всe в загальну масу.
Ретельно вимішати, можна дати масі настоятися 30-60 хвилин.
Відварити 4 яйця і очистити.
У цілий целофановий пакет ложкою викласти печінкову масу (1/4), зверху покласти у ряд два варeних яйця, а зверху знову 1/4 печінкової маси.
Зав'язати пакет, видаляючи з нього повітря і загорнути сальтисон щe в один пакет і також зав'язати. З іншою половиною печінкової маси зробити теж саме.
Укласти два пакети на дно каструлі, залити холодною водою і варити з моменту закипання 2-2,5 години.
У процесі варіння перевертати пакети із сальтисоном і при необхідності доливати окропу.
Коли сальтисон готовий - дістати шумівкою і викласти на плоску тарілку, винести на холод щоб охолонув і можна різати, і подавати на стіл або робити бутерброди.
Сайт кулинарные рецепты www.recepti.biz.ua
Рецепты салатыКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Рецепты Тортов - рецепт торту пяна вишня. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Рецепты индийской кухни сладостиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter