Печінковий сальтисон

ДРУГІ СТРАВИ
924 Печінковий сальтисон
Фото - Печінковий сальтисон
інгредієнти:
  • Печінка 0.5 кг
  • Сало (шпик) 0.4 кг
  • Крупа манна 6 ст.л.
  • Яйце 7 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Зелень 1 пуч.
  • Сіль 1 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Прянощі

Сиру печінку дрібно нарізати.

Сало або шпик теж дрібно нарізати.

Скласти всі інгредієнти в глибоку миску.

Додати 3 сирих яйця, манну крупу.

Все ретельно перемішати, посолити, поперчити.

Моркву очистити і натерти на тeртці, додати до загальної маси. Цибулю зелeну, часник, зелень петрушки і кропу дрібно нарізати і теж всe в загальну масу.

Ретельно вимішати, можна дати масі настоятися 30-60 хвилин.

Відварити 4 яйця і очистити.

У цілий целофановий пакет ложкою викласти печінкову масу (1/4), зверху покласти у ряд два варeних яйця, а зверху знову 1/4 печінкової маси.

Зав'язати пакет, видаляючи з нього повітря і загорнути сальтисон щe в один пакет і також зав'язати. З іншою половиною печінкової маси зробити теж саме.

Укласти два пакети на дно каструлі, залити холодною водою і варити з моменту закипання 2-2,5 години.

 

У процесі варіння перевертати пакети із сальтисоном і при необхідності доливати окропу.

Коли сальтисон готовий - дістати шумівкою і викласти на плоску тарілку, винести на холод щоб охолонув і можна різати, і подавати на стіл або робити бутерброди.

рецепты блюд с ливером

скумбрия в маринаде рецепт

Сайт кулинарные рецепты www.recepti.biz.ua

Рецепты салатыКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет

Рецепты Тортов - рецепт торту пяна вишня. Пирог В Мультиварке Рецепты.

Рецепты индийской кухни сладостиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter