Печінковий рай
730
інгредієнти:
- Печінка яловича 1 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Вино червоне 400 мл
- Банан 2 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
Печінку добре помити, нарізати на порційні шматки. Замочити в маринаді приблизно години на 2-3. Маринад: вино, підсмажена на рослинній олії цибуля, сіль, перець (червоний, чорний, запашний), лаврове листя.
Потім кожен шматочок підсмажити на олії по кілька хвилин і все в каструлю. Потім туди ж маринад. На чистій сковороді хвилин 5 підсмажити банани і додати в печінку. Все добре перемішати.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Рецепты вкусных блюд.
Рецепты блюда индийской кухни. Индийская кухня пажитник рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі