Печінковий експромт
- Печінка індича 500 г
- Кабачoк 3 шт.
- Перець солодкий 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Спеції
Відварити у солоній воді печінку.
Нарізати цибулю і моркву, укинути у киплячу воду.
Як тільки морква стане трохи м'якою, додати нарізані не дрібно помідори.
Через 5 хвилин додати не дрібно нарізаний перець.
Ще через 10 хвилин додати кабачки кружечками.
Перевіряти готовність по моркві: якщо вона майже готова, додати нарізану печінку, все разом посолити, поперчити (можна зелень додати), часник і спеції.
Рецепт смачного тортаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить летний салат - французские салаты рецепты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Хлеб по домашнему в хлебопечкехлеб по домашнему
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Развитие американской кухни. Американская кухня курсовая.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter