Печінкові відбивні із цибульно-вершковим соусом
- Печінка яловича 500 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 100 г
- Вода 100 г
- Олія рослинна 50 мл
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Зелень
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 200 мл
- Молоко 0.5 л
- Масло вершкове 30 г
Печінку нарізати порційними шматочками.
Покласти у пакет і відбити.
Відбиті печінкові відбивні залити молоком і залишити хвилин на 20.
Приготувати кляр.
Яйця + сіль + перець + спеції + борошно + вода + олія + зелень добре збити віночком.
Відбивні покласти у кляр і залишити хвилин на 20.
Смажити на добре розігрітій сковороді.
Приготувати соус.
Цибулю дрібно нарізати.
Поставити смажити на вершковому маслі цибулю до золотистого кольору. Залити вершками і довести до кипіння. Додати 1 ст. л. борошна і дати загуснути соусу.
До відбивних подати картопляне пюре, салат і соус.
ТутКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт рахат лукума с фото. Готовим со вкусом.
Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд в микроволновке. Микроволновка - плюсы и минусы.
Рецепт крема для украшения торта. Мастики и кремы для украшения тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter