Печінкові оладки з грибами
- Печінка куряча 1 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Яйце 2 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Печериці (свіжі) 0.5 кг
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець чорний мелений)
Помити та нарізати печериці, обсмажити на олії до готовності з додаванням ріпчастої різаної цибулі.
Змолоти курячу печінку, цибулю.
До меленої маси додати остиглі обсмажені гриби з цибулею, додати яйця, спеції, борошно і добре все перемішати. Можна трохи додати борошна.
Набрати столовою ложкою готовий фарш і вилити акуратно на розігріту сковороду з олією, обсмажити з обох сторін.
Обсмажені котлети скласти у каструлю, протушкувати хвилин 10.
Рецепты заправок для салатов - салат з маринованих опеньок. Потрясающе вкусный салат.
recepti.biz.ua прикольные картинки фк Спартак
Купить капусту: приготовление брокколи и цветной капусты. Кляр для цветной капусты.
Торт без выпечки из печенья. Кулинария торт без выпечки.
Рецепты для мультиварки, вкусно - пляцки рецепти фото.
Крем из сливочного масла и сгущенного молока тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter