Печінкові мафіни із грибами
- Печінка яловича 600 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Борошно пшеничне 1 скл.
- Розпушувач тіста 1.5 ч.л.
- Кріп
- Печериці 450 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Яловичу печінку промити, очистити від плівок і жилок. Пропустити через м'ясорубку.
Додати яйце, сметану, борошно перемішане зі спеціями і розпушувачем і ретельно перемішати.
Гриби дрібно нарізати і обсмажити.
Додати у тісто з печінки.
Зелень дрібно нарізати і з'єднати із печінковою сумішшю.
Розлити тісто у попередньо змащені олією формочки. Випікати при температурі 200 градусів близько 25-35 хвилин.
Консервация овощей и фруктов http://recepti.biz.ua
Проверенные рецепты запеканок - лазанья рецепт высоцкая.
Рецепт ужина на скорую рукуСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкий производитель. Немецкая ортопедическая техника
Рецепты салатыКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
recepti.biz.uaКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter