Печінкові котлети з овочами
- Печінка яловича 800 г
- Крупа манна 5 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Морква 4 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Сметана 100 г
- Сіль
- Перець
- Зелень свіжа
- Олія рослинна
Котлети: печінку і 2 цибулини підготувати і пропустити через м'ясорубку.
До отриманої маси додати яйце, манку, сіль, перець.
Добре перемішати.
На рослинній олії обсмажити котлетки з двох сторін (викладати фарш ложкою).
Прошарок: 3 цибулини нарізати півкільцями.
Обсмажити на олії до злегка золотистого кольору.
Моркву натерти на крупній тертці.
Додати до цибулі і продовжувати обсмажувати до м'якості.
Болгарський перець нарізати соломкою.
Додати у сковороду, перемішати і продовжувати смажити.
Помідори опустити в окріп на 1 хвилину і зняти шкірку.
Натерти помідори на великій тертці й перемішати.
Продовжувати тушкувати.
Коли начинка придбає золотистий колір, додати сіль, перець (спеції) і перемішати.
Форму змастити олією і укласти у неї шар котлет.
Змастити сметаною.
Тепер половину овочевої суміші, розрівняти ложкою.
Половину рубаної зелені.
Знову шар котлет.
Другу половину овочів.
Поставити форму у духовку на 200 градусів на 10 хвилин, дістати, посипати зеленню.
Подати гарячим.
recepti.biz.ua рецепт салата язык
Овощные салаты рецепты с фото www.recepti.biz.ua
Блюда на любой вкус: праздничные первые блюда. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter