Печінкові котлети "Ласий шматочок"
- Печінка куряча 500 г
- Картопля 2 шт.
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Спеції
Курячу печінку подрібнити у м'ясорубці.
Цибулю нарізати невеликими скибочками.
Подрібнити у м'ясорубці.
Відварену заздалегідь моркву змолоти у м’ясорубці.
Варену картоплю теж перекрутити у фарш. Всю суміш треба добре перемішати. Додати сіль і спеції.
Потім у фарш додати одне яйце.
Додати борошно.
Фарш знову добре перемішати і смажити котлети на олії, наливаючи кожну порцію ложкою, так як фарш напіврідкий. Котлети потрібно просмажити хоча б по два рази з кожного боку, щоб м'ясо зсередини не залишалося сирим.
Праздничный мясной салат рецепт здесь
Рецепты для пекарни - рецепт сирника з маком. Праздничные рецепты.
Пошаговый фото рецепт Пирога. Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта.
Худеть полезно и легко: диетолог светлана фус сайт. Практическая кулинария худеющим.
Сайт передачи кулинарный поединокКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter