Печінкові котлети
- Печінка яловича 500 г
- Фарш м´ясний (свинина і яловичина) 200 г
- Сало (свіже) 100 г
- Крупа манна 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 4 шт.
- Майонез 200 г
Печінку, сало, цибулю, фарш свино-яловичий перекрутити на м'ясорубці.
Додати у готовий фарш манку і яйця, додати сіль і перець.
Ще раз добре перемішати і поставити в холодильник на 10 годин.
Дістати фарш і смажити котлети, набираючи фарш ложкою. Фарш має вийти, як на оладки. Скласти пересмажені котлети в каструлю, обсмажити цибулю і в каструлю до котлет.
Додати майонез і будь-який бульйон, тушкувати котлети 30 хвилин.
Салат белочка рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Поилки для домашней птицы - салат з куркою та грибами. Потрясающе вкусный салат.
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
recepti.biz.ua новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи
Рецепты Приготовления - рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты с мидиями с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter