Печінкові котлети

ДРУГІ СТРАВИ
1414 Печінкові котлети
Фото - Печінкові котлети
інгредієнти:
  • Печінка яловича 500 г
  • Фарш м´ясний (свинина і яловичина) 200 г
  • Сало (свіже) 100 г
  • Крупа манна 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 4 шт.
  • Майонез 200 г

Печінку, сало, цибулю, фарш свино-яловичий перекрутити на м'ясорубці.

Додати у готовий фарш манку і яйця, додати сіль і перець.

Ще раз добре перемішати і поставити в холодильник на 10 годин.

Дістати фарш і смажити котлети, набираючи фарш ложкою. Фарш має вийти, як на оладки. Скласти пересмажені котлети в каструлю, обсмажити цибулю і в каструлю до котлет.

Додати майонез і будь-який бульйон, тушкувати котлети 30 хвилин.

Салат белочка рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Поилки для домашней птицы - салат з куркою та грибами. Потрясающе вкусный салат.

Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарные рецепты

recepti.biz.ua новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи

Рецепты Приготовления - рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Как приготовить вкусный шашлык - рецепты с мидиями с фото. Готовим со вкусом.