Печінкова ковбаса домашня
1347
інгредієнти:
- Печінка куряча 500 г
- Сало свиняче 150 г
- Яйце 5 шт.
- Молоко 150 мл
- Крупа манна 1.5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Кишка
Обсмажити цибулю.
Печінку і сало перемолоти на м'ясорубці.
Додати сіль, перець, яйця, манку і молоко. Все гарно вимішати.
Кишки (3 м) наповнити на половину. Укласти у змащену жиром форму, проколоти голкою і запікати у духовці хвилин 35-40. Температура 190 градусів.
Куриная отбивная с сыром рецепт тут
Рецепт салата вкуснятина с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
кулинарные рецепты праздничных блюд
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты новогодних блюд.
Рецепт торту пяна вишняРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі