Печінка "Золота осінь"

ДРУГІ СТРАВИ
691 Печінка "Золота осінь"
Фото - Печінка
інгредієнти:
  • Печінка індича 800 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Печериці 300 г
  • Масло вершкове 100 г
  • Борошно пшеничне 4 ст.л.
  • Молоко 1000 мл
  • Сир 200 г
  • Горіх мускатний мелений
  • Сіль
  • Перець

Печіночку Обсмажити в оливковій олії подрібнену цибулю і порізані гриби до легкої золотистості.

Печіночку Приготувати соус "Бешамель".

На розпечену сковорідку викласти масло і борошно, постійно помішуючи лопаткою, "розбити" грудочки і готувати, доки масло повністю не розчиниться.

Потім поступово влити молоко і помішуючи, готувати, доки соус не стане консистенцією як густа сметана.

Посипати спеціями і приправити сіллю і перцем.

фото печіночку

Нарізати печінку шматочками товщиною 1 см.

Печіночку Викласти печінку у форму для запікання, між кожним шматочком помістити смажені гриби.

Печіночку Полити соусом (можна зверху додатково трохи посолити).

Готувати в розігрітій до 200°С духовці хвилин 40.

Печіночку Потім посипати все тертим сиром і відправити ще хвилин на 20 у духовку.

Печіночку

Печіночку  

вторые блюда по домашнему

Вышивать легко - салаты рецепты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.

recepti.biz Праздничное агентство

Мастер шеф рецепты салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Кулинарный поединок официальный сайт. Сайт кулинарной книги.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter