Печінка "Золота осінь"
- Печінка індича 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 300 г
- Масло вершкове 100 г
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Молоко 1000 мл
- Сир 200 г
- Горіх мускатний мелений
- Сіль
- Перець
Обсмажити в оливковій олії подрібнену цибулю і порізані гриби до легкої золотистості.
Приготувати соус "Бешамель".
На розпечену сковорідку викласти масло і борошно, постійно помішуючи лопаткою, "розбити" грудочки і готувати, доки масло повністю не розчиниться.
Потім поступово влити молоко і помішуючи, готувати, доки соус не стане консистенцією як густа сметана.
Посипати спеціями і приправити сіллю і перцем.
Нарізати печінку шматочками товщиною 1 см.
Викласти печінку у форму для запікання, між кожним шматочком помістити смажені гриби.
Полити соусом (можна зверху додатково трохи посолити).
Готувати в розігрітій до 200°С духовці хвилин 40.
Потім посипати все тертим сиром і відправити ще хвилин на 20 у духовку.
Вышивать легко - салаты рецепты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz Праздничное агентство
Мастер шеф рецепты салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарный поединок официальный сайт. Сайт кулинарной книги.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter