Печінка з овочами "Мозаїка"
643
інгредієнти:
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Квасоля стручкова 400 г
- Кукурудза цукрова 1 бан.
- Печінка куряча 500 г
- Томатна паста 3 ст.л.
- Спеції
Курячу печінку обсмажити у глибокій каструлі, додати цибулю й обсмажити до прозорості разом із печінкою. Туди ж додати моркву, натерту на крупній тертці, залити водою і трохи протушкувати. Як закипить, додати стручкову квасолю і спеції. Все тушкувати до готовності квасолі, додати банку кукурудзи і томатну пасту. Печінку з овочевою підливою подавати з будь-яким гарніром.
http://recepti.biz.ua рецепты первого диетического стола
Суп чанахи рецепт с фото пошаговоКулинарные рецепты
Торт без выпечки из печенья тут
Рецепты салатов на любой вкус - салат с языка рецепт. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Салаты с апельсинами рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі