Печінка з грибами
- Печінка яловича 800 г
- Бульйон (грибний) 2 скл.
- Сметана 1 скл.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гриби свіжі 100 г
- Цукор 2 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Борошно пшеничне
- Перець чорний мелений
- Сіль
Печінку нарізати невеликими скибочками, запанірувати в борошні. Обсмажити до виділення червоного соку.
Окремо обсмажити нарізані гриби і цибулю.
Усе розкласти в горщики, залити грибним бульйоном.
Додати сметану, цукор, спеції, томатну пасту та довести до готовності в духовці.
Викласти на тарілку і прикрасити зеленню і овочами.
рецепты вкусных мясных салатов
Как приготовить летний салат: салати на кожний день. Рецепты салатов на любой вкус.
Изысканные рецепты французской кухниСамый вкусный рецепты Французской кухни
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт домашнего печенья на смальцеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Доставка американской кухни www.recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter