Печінка з горошком
- Печінка бараняча 450 г
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Масло вершкове 100 г
- Горошок 450 г
- Лимонний сік 1 ст.л.
- Вершки (нежирні) 4 ст.л.
- Лимон
Нарізати печінку смужками, видаляючи протоки і плівки. Насипати борошно на тарілку, приправити сіллю і перцем. Обваляти смужки печінки в борошні. Нагріти 75 г вершкового масла на сковороді на середньому вогні. Обсмажити печінку по 2-3 хв з обох боків до готовності.
Занурити горошок в підсолений окріп, варити 5 хв. Злити воду, заправити горошок маслом, що залишилося і перекласти на підігріту тарілку. Зверху розкласти смажену печінку.
Влити на сковороду лимонний сік і розігріти на сильному вогні. Приправити і зменшити вогонь. Влити вершки і добре розмішати. Полити соусом печінку. Прикрасити кружечками лимона і подавати гарячим.
Польская выпечка рецептыСупы и бульоны на любой вкус. Сотни рецептов с пошаговыми фото
Рецепт салата белочкаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат нежность с Курицей тут
Венецианский рецепт от Юлии Высоцкой recepti.biz.ua
Поможем выйти замуж в Германию: мимоза рецепт салата. Хотите приготовить салат? Поможем.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter