Печінка з горошком

ДРУГІ СТРАВИ
909 Печінка з горошком
Фото - Печінка з горошком
інгредієнти:
  • Печінка бараняча 450 г
  • Борошно 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Масло вершкове 100 г
  • Горошок 450 г
  • Лимонний сік 1 ст.л.
  • Вершки (нежирні) 4 ст.л.
  • Лимон

Нарізати печінку смужками, видаляючи протоки і плівки. Насипати борошно на тарілку, приправити сіллю і перцем. Обваляти смужки печінки в борошні. Нагріти 75 г вершкового масла на сковороді на середньому вогні. Обсмажити печінку по 2-3 хв з обох боків до готовності. 

Занурити горошок в підсолений окріп, варити 5 хв. Злити воду, заправити горошок маслом, що залишилося і перекласти на підігріту тарілку. Зверху розкласти смажену печінку. 

Влити на сковороду лимонний сік і розігріти на сильному вогні. Приправити і зменшити вогонь. Влити вершки і добре розмішати. Полити соусом печінку. Прикрасити кружечками лимона і подавати гарячим.

Польская выпечка рецептыСупы и бульоны на любой вкус. Сотни рецептов с пошаговыми фото

Рецепт салата белочкаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Салат нежность с Курицей тут

Венецианский рецепт от Юлии Высоцкой recepti.biz.ua

Поможем выйти замуж в Германию: мимоза рецепт салата. Хотите приготовить салат? Поможем.