Печінка з гарбузом
1161
інгредієнти:
- Печінка куряча 400 г
- Гарбуз 700 г
- Соус соєвий 150 г
- Лимон 0.5 шт.
- Часник 0.3 шт.
- Олія соняшникова
- Борошно 2 ст.л.
- Морква 1 шт.
Курячу печінку замочити у соєвому соусі (50 г) на 10 хвилин. Гарбуз нарізати на шматочки і обсмажити на соняшниковій олії.
Печінку злегка відбити, обваляти в борошні і обсмажити по хвилині на кожній стороні. Моркву теж обсмажити.
Соус: до 100 г соєвого соусу додати сік півлимона, роздавити 1/3 часнику і перемішати.
Додати соус до печінки, гарбуза, моркви. Тушкувати 5-7 хвилин.
Салат с Вареной КурицейМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Готовим со вкусом: новогодний кекс рецепт. Рецепты на праздничный стол.
ЗдесьРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі