Печінка з часником
- Печінка 200 г
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Панірувальні сухарі 40 г
- Лавровий лист 1 шт.
- Запашний перець
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець чорний
У холодну воду покласти лавровий лист, запашний перець, розрізану моркву і сіль, все перемішати і довести до кипіння.
Потім у воду опустити печінку і варити до готовності.
Печінку нарізати шматочками.
У змащене вершковим маслом деко викласти шматочки печінки, зверху покласти нарізаний часник. Все поперчити, посипати панірувальними сухарями. Випікати 5-7 хвилин при температурі 160 градусів.
Печінку прикрасити зеленню.
Конфеты карамель фото. История конфет карамель.
Наборы для барбекю и гриля: рецепт лаваш на гриле. Рецепты выпечки на любой вкус.
ТутКулинарные рецепты
ЗдесьТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салат с кольраби, сельдереем, яблоком и морковью. Салат из креветок паприки и яблок.
Торт грильяжный бкк фотоТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter