Печінка з часничком
647
інгредієнти:
- Печінка яловича 500 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Часник 10 зуб.
- Мускатний горіх мелений
- Сіль
- Перець чорний
- Сметана 2 ст.л.
Печінку нарізати брусочком.
Моркву - кубиком.
Цибулю - півкільцями.
Розігріти сковороду і обсмажити 3-5 хв на олії печінку.
Додати до печінки всі інші інгредієнти і накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати 7-10 хв.
Потім додати сметану + трохи води + сіль + перець + мускат.
Накрити і ще тушкувати 5 хвилин.
ЗдесьРецепты и советы
Товары для пикника и отдыха: рецепт лаваш на гриле. Мультиварка Рецепты Творожен.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пошагово с фото. Готовим со вкусом.
Новогодние салаты рецепты с фотоУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі