Печінка яловича у вершково-коньячному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
674 Печінка яловича у вершково-коньячному соусі
Фото - Печінка яловича у вершково-коньячному соусі
інгредієнти:
  • Печінка яловича 500 г
  • Цибуля шалот 1 шт.
  • Вершки (15-25%) 100 г
  • Бульйон м´ясний 1 скл.
  • Коньяк 50 г
  • Прованські трави
  • Сіль, перець
  • Олія рослинна

Печеньговяжьявслівочно - коньячномсоусе інгредієнти

Печеньговяжьявслівочно - коньячномсоусе Печінку нарізати довгастими шматочками.

фото Печеньговяжьявслівочно - коньячномсоусе Цибулю нарізати півкільцями.

Печеньговяжьявслівочно - коньячномсоусе Печінка яловича Посолити, поперчити печінку і обсмажити на сильно розігрітій сковороді близько 3 хв, щоб зовні вона добре підрум'янилася, а всередині залишилася навіть трохи недосмаженою, потім перенести її на тарілку.

Печеньговяжьявслівочно - коньячномсоусе Лук-шалот Зменшити вогонь і на сковороді обсмажити цибулю, додати спеції, бульйон, коньяк і тушкувати, доки рідини залишиться зовсім мало.

Печеньговяжьявслівочно - коньячномсоусе Сливки Додати вершки і тушкувати ще 5-10 хв.

Печеньговяжьявслівочно - коньячномсоусе Бульйон м'ясний На сковороду у соус викласти шматочки печінки, довести до кипіння, прогріти 1-2 хвилини і відразу подавати.

Рецепты мясных слоенных салатов. Салаты мясные рецепты приготовления.

куриные отбивные руцепт

Рецепты блюд из ливера recepti.biz.ua

http://recepti.biz.ua рецепт салата из языка с грибами

recepti.biz.ua кулинарные порталы сайты

рецепты с мидиями с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter