Печінка яловича у вершково-коньячному соусі
- Печінка яловича 500 г
- Цибуля шалот 1 шт.
- Вершки (15-25%) 100 г
- Бульйон м´ясний 1 скл.
- Коньяк 50 г
- Прованські трави
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Печінку нарізати довгастими шматочками.
Цибулю нарізати півкільцями.
Посолити, поперчити печінку і обсмажити на сильно розігрітій сковороді близько 3 хв, щоб зовні вона добре підрум'янилася, а всередині залишилася навіть трохи недосмаженою, потім перенести її на тарілку.
Зменшити вогонь і на сковороді обсмажити цибулю, додати спеції, бульйон, коньяк і тушкувати, доки рідини залишиться зовсім мало.
Додати вершки і тушкувати ще 5-10 хв.
На сковороду у соус викласти шматочки печінки, довести до кипіння, прогріти 1-2 хвилини і відразу подавати.
Рецепты мясных слоенных салатов. Салаты мясные рецепты приготовления.
Рецепты блюд из ливера recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua рецепт салата из языка с грибами
recepti.biz.ua кулинарные порталы сайты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter