Печінка яловича у вершках
- Печінка яловича 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Молоко 250 мл
- Вершки 250 мл
- Борошно
- Сіль
- Спеції
- Олія рослинна
Печінку очистити від плівок, нарізати порційними шматками товщиною, приблизно, 0,7-1 см. Злегка відбити. Залити молоком мінімум на 2 години.
Молоко злити. Кожен шматок печінки обваляти у борошні й обсмажити на олії із кожного боку по одній хвилині.
Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити на олії. Печінку укласти у форму для запікання, викласти на неї обсмажену цибулю, залити вершками, змішаними із сіллю, приправами. Поставити у духовку, розігріту до 160 градусів на 1,5 години.
Купить Автомобильное Масло онлайн: арахисовое масло фото. Растительное масло. Купить.
Салат белочка рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Торт В Мультиварке Рецепты: ореховый торт без муки рецепт. Купить муку, цены.
Рецепты кексов на любой вкус: рецепт кекс столичный.
Кулинарные рецепты: рецепты на святую вечерю.
Рецепты морепродукты салаты. Морепродукты салат рецепт.
Рецепт рахат лукума с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter