Печінка яловича
696
інгредієнти:
- Печінка яловича 500 г
- Легені яловичі 500 г
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Зелень (кінза) 1 пуч.
- Спеції (сіль, перець, хмелі-сунелі, шафран, кінза)
- Часник 3 зуб.
Легені і печінку порізати на маленькі шматочки, промити під водою і поставити варити.
Цибулю порізати півкільцями.
Коли закипить, зняти піну. Через півгодини додати цибулю, сіль і перець. Хвилин 15 тушкувати.
У кінці додати сунелі, зелень і часник.
Потрясающе вкусный салат: салат белоцерковский рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
www.recepti.biz.ua соус из хрена рецепт сливки
Кулинарные сайте с фотографиями тут
Рецепт кваса от даши малаховой. Рецепты от даши малаховой.
Тайская кухня рецепты салатовКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. Рецепты всевозможных диет. База рецептов
Купить кондитерку - медовик торт. Торты из Киндер Сюрпризов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі