Печінка яловича
- Печінка 500 г
- Борошно
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Очистити шматок печінки від плівки і проток.
Порізати на порційні шматки і обваляти у борошні із додаванням солі та перцю. Розігріти сковорідку з олією (грамів 50) до білого диму.
Швидко викласти запаніровані шматки печінки на сковороду. Смажити з одного боку 1,5 хвилини, перевернути і ще 1,5 хвилини. Вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати постояти ще 3 хвилини.
При подачі покласти шматки печінки на теплу тарілку, додати зелень, можна мариновані овочі, трохи збризнути лимонним соком.
Поможем выйти замуж в Германию - капуста пелюстка рецепт.
Домашняя выпечка рецепты www.recepti.biz.ua
Рецепты котлет - рецепт торта киевский. Осетинские пироги на заказ.
Закупка-продажа сельхозпродукции - арахисовое масло рецепт. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Вкусные рецепты салата с Курицей: салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
Как испечь дома хлеб на закваске: приготовление пасты в мультиварке.
Рецепты Приготовления - рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салат морепродукты recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты с творогом фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter