Печінка в горщику
818
інгредієнти:
- Печінка 700 г
- Бульйон (м'ясний) 5 скл.
- Цибуля 3 шт.
- Олія соняшникова 7 ст.л.
- Сіль
Нарізати печінку невеликими кубиками.
Нарізати кубиками картоплю.
Нарізати півкільцями цибулю.
Печінку обсмажити в олії, але не солити.
Картоплю обсмажити в олії, але окремо від печінки.
Порізану цибулю спасерувати на олії з додаванням томатної пасти.
Після цього скласти всі продукти в горщик, але обов'язково по черзі.
Спочатку печінку.
Потім картоплю.
А потім вже цибулю.
Отриману масу залити м'ясним бульйоном солоним (щоб її трохи покрило), накрити кришками і поставити тушкувати 20-25 хвилин при 200-250 градусах. Перед подачею на стіл (обов'язково в горщиках) посипати страву зеленню кропу.
Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты. Салат с папоротником и Курицей.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі