Печінка у вині з чорносливом і яблуком

ДРУГІ СТРАВИ
1248 Печінка у вині з чорносливом і яблуком
Фото - Печінка у вині з чорносливом і яблуком
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Чорнослив (без кісточок) 150 г
  • Яблуко 2 шт.
  • Вино червоне сухе 200 мл
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна

Печінка у вині з чорносливом і яблуком інгредієнти Печінку обсмажити на сильному вогні з невеликою кількістю олії.

Печінка у вині з чорносливом і яблуком Коли печінка добре прогріється, додати вино, нарізану півкільцями цибулю, чорнослив, зменшити вогонь до маленького, накрити кришкою і протушкувати.

фото Печінка у вині з чорносливом і яблуком Перед закінченням приготування, хвилин за 10, покласти нарізані не дуже тонкими скибочками яблука, і ще тушкувати, щоб вони стали м'якими, але не розповзалися.


ТутДиетические рецепты

Отбивные из куриного мяса. Куриная отбивная под шубой.

http://recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

страви до святкового столу

recepti.biz.ua Салат из сельдерея с Курицей

мясные салаты с ананасом

Приготовление канапе на шпажкахКоктейли и домашнее приготовление вин

recepti.biz.uaкаллы из мастики

Готовим со вкусом - простые рецепты десертов без выпечки с фото.

ЗдесьИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

ЗдесьРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter