Печінка у вині з чорносливом і яблуком
- Печінка куряча 500 г
- Чорнослив (без кісточок) 150 г
- Яблуко 2 шт.
- Вино червоне сухе 200 мл
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
Печінку обсмажити на сильному вогні з невеликою кількістю олії.
Коли печінка добре прогріється, додати вино, нарізану півкільцями цибулю, чорнослив, зменшити вогонь до маленького, накрити кришкою і протушкувати.
Перед закінченням приготування, хвилин за 10, покласти нарізані не дуже тонкими скибочками яблука, і ще тушкувати, щоб вони стали м'якими, але не розповзалися.
ТутДиетические рецепты
Отбивные из куриного мяса. Куриная отбивная под шубой.
http://recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
recepti.biz.ua Салат из сельдерея с Курицей
Приготовление канапе на шпажкахКоктейли и домашнее приготовление вин
recepti.biz.uaкаллы из мастики
Готовим со вкусом - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
ЗдесьИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
ЗдесьРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter