Печінка у вині
845
інгредієнти:
- Печінка яловича 700 г
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вино червоне сухе 200 г
- Бекон (грудка)
- Сіль
- Майонез (сметана) 2 ст.л.
- Перець чорний
Печінку нарізати середніми шматочками і обсмажити на олії із 2 сторін. Не пересмажити. Нехай печінка підрум'яниться.
Перекласти печінку у форму, залити вином і протушкувати кілька хвилин.
У тій же сковороді обсмажити бекон із цибулею.
Викласти цибулю на печінку. Зверху полити сметанним соусом або майонезом. Протушкувати пару хвилин.
Кулинарные рецепты сайт хорошая. Сайт кулинарной телепередачи готовим дома на стб.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі