Печінка у вині
1640
інгредієнти:
- Печінка яловича 300 г
- Сухарі панірувальні (борошно) 50 г
- Вино сухе (біле або червоне) 100 мл
- Сметана 30 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кориця
- Олія рослинна
Печінку очистити від плівок і нарізати на порційні шматочки.
Обваляти у сухарях або борошні.
Обсмажити із двох боків і під час смаження посолити, поперчити і в кінці додати корицю.
Додати 100 мл вина до печінки.
Додати сметану, перемішати.
Тушкувати 10 хвилин.
Подавати із будь-яким гарніром.
Смачна вечеря рецепти з фотосмачна вечеря рецепти
Рецепти святкових закусокУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте
Борщ Украинский рецепт свекла. Рецепт приготовления Украинского борща с голушками.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі