Печінка у соусі із рисом по-мексиканськи
- Печінка яловича 900 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Рис (довгозернистий) 400 г
- Кукурудза консервована 1 бан.
- Вершки 500 мл
- Борошно 2 ст.л.
- Олія рослинна
Промити печінку, зняти з неї плівку, нарізати на довільні шматочки.
Розігріти сковороду або казан з олією, викласти шматочки печінки, помішуючи, обсмажити на сильному вогні.
Очистити цибулю, нарізати: для печінки вистачить 3 головок.
Приготувати підливу для печінки: змішати вершки із борошном або спеціальною підливою.
Після випаровування рідини із печінки додати цибулю.
Посолити, поперчити і смажити 5-10 хв.
Залити печінку підливою і тушкувати до готовності 10-15 хв.
Відварити рис і приготувати засмажку із цибулі з болгарським перцем.
Після готовності цибулі додати кукурудзу і смажити 5 хв, посолити.
Готовий рис змішати із засмажкою і тушкувати до готовності.
Торт на день народженняТорты и пирожные на заказ
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты новинки рецепты. Рецепты Приготовления.
Правильне харчування для дтейправильне харчування
Куриный рулет с яйцом и морковьюкуриный рулет
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты торт киевский. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты шашлыков - шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.
recepti.biz.uaПольское турагентство
Рецепты тортов на любой вкус: рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter