Печінка у сметанному соусі
963
інгредієнти:
- Печінка яловича 500 г
- Сметана (15%) 100 г
- Вода (кип´ячена) 1 скл.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Шафран (сушений) 0.5 ч.л.
- Майоран (сушений) 0.5 ч.л.
- Борошно
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Печінку розморозити, очистити від плівок, злегка відбити (через пакет).
Олію розігріти, печінку обваляти в борошні і викласти на сковорідку. Обсмажити з обох сторін, наприкінці смаження посолити і посипати перцем. Окремо обсмажити цибулю, порізану півкільцями.
З'єднати цибулю з печінкою.
Змішати сметану, воду, майоран і шафран, вилити цю суміш до печінки з цибулею. Тушкувати 20-25 хвилин.
Подавати з картоплею або рисом.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.
вкусные рецепты с фото на пасху
Як зробити кульки з ниток фотокульки
Рецепты, салаты, кулинария. Праздничные салаты рецепты.
Чем фаршируют яйца рецептыЗакуски из перепелиных яиц. Вкусно, полезно
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі