Печінка у сметанному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
963 Печінка у сметанному соусі
Фото - Печінка у сметанному соусі
інгредієнти:
  • Печінка яловича 500 г
  • Сметана (15%) 100 г
  • Вода (кип´ячена) 1 скл.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Шафран (сушений) 0.5 ч.л.
  • Майоран (сушений) 0.5 ч.л.
  • Борошно
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.

Печінку розморозити, очистити від плівок, злегка відбити (через пакет).

 

Олію розігріти, печінку обваляти в борошні і викласти на сковорідку. Обсмажити з обох сторін, наприкінці смаження посолити і посипати перцем. Окремо обсмажити цибулю, порізану півкільцями.

З'єднати цибулю з печінкою.

Змішати сметану, воду, майоран і шафран, вилити цю суміш до печінки з цибулею. Тушкувати 20-25 хвилин.

Подавати з картоплею або рисом. 

 

Вкуснейшие рецепты тут - рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.

вкусные рецепты с фото на пасху

Як зробити кульки з ниток фотокульки

Рецепты, салаты, кулинария. Праздничные салаты рецепты.

Чем фаршируют яйца рецептыЗакуски из перепелиных яиц. Вкусно, полезно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter