Печінка у сметані з грибами
767
інгредієнти:
- Печінка свиняча
- Сметана
- Цибуля ріпчаста
- Гриби
- Молоко
- Борошно
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Вимочити печінку (порізану досить великими шматками) у молоці годину.
Обваляти у борошні зі спеціями.
Обсмажити на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
Перекласти готові шматочки у каструльку.
В олії, що залишилася від печінки, обсмажити цибулю, скласти у ту ж каструльку.
Додати порізані гриби, залити рясно сметаною, накрити кришкою і залишити на півгодини на маленькому вогні.
Мультиварка Philips - арахисовое масло рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов
Салат невеста рецептКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі