"Печінка у сметані"

ДРУГІ СТРАВИ
851 "Печінка у сметані"
Фото -
інгредієнти:
  • Печінка яловича (бараняча або свиняча) 500 г
  • Сметана 0.5 скл.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія соняшникова 2 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Бульйон (м´ясний або вода)
  • Сіль
  • Петрушка

Печінку (яловичу, баранячу або свинячу) обмити, очистити від плівок та жовчних проток. Нарізати скибочками, посипати перцем, обваляти в борошні й обсмажити на сковорідці з олією.

Потім скласти у неглибоку каструлю, додати цибулю, дрібно нарізану і попередньо злегка підсмажену, сметану, сік із пательні, на якій смажилася печінка і склянку м'ясного бульйону або води. Закрити каструлю кришкою і тушкувати на слабкому вогні 25-40 хв.

Скибочки готової печінки скласти на тарілку.

Соус отриманий при тушкуванні посолити, полити ним печінку і прикрасити петрушкою.

На гарнір можна подати смажену або відварену картоплю чи макарони.

Вкусные рецепты для похудения - кулинарные сайты с рецептами и фото. Мультиварка Philips.

Рецепты блюд: салат белоцерковский рецепт.

recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы

Современные салаты из сырых овощейНациональный сервер современной прозы. Современное искусство

Печенье барни производительДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас

кулинария салат мимоза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter