"Печінка у сметані"
- Печінка яловича (бараняча або свиняча) 500 г
- Сметана 0.5 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Бульйон (м´ясний або вода)
- Сіль
- Петрушка
Печінку (яловичу, баранячу або свинячу) обмити, очистити від плівок та жовчних проток. Нарізати скибочками, посипати перцем, обваляти в борошні й обсмажити на сковорідці з олією.
Потім скласти у неглибоку каструлю, додати цибулю, дрібно нарізану і попередньо злегка підсмажену, сметану, сік із пательні, на якій смажилася печінка і склянку м'ясного бульйону або води. Закрити каструлю кришкою і тушкувати на слабкому вогні 25-40 хв.
Скибочки готової печінки скласти на тарілку.
Соус отриманий при тушкуванні посолити, полити ним печінку і прикрасити петрушкою.
На гарнір можна подати смажену або відварену картоплю чи макарони.
Вкусные рецепты для похудения - кулинарные сайты с рецептами и фото. Мультиварка Philips.
Рецепты блюд: салат белоцерковский рецепт.
recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы
Современные салаты из сырых овощейНациональный сервер современной прозы. Современное искусство
Печенье барни производительДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter