Печінка у сметані
- Печінка теляча 0.5 кг
- Цибуля 1 шт.
- Сметана 0.5 л
- Спеції
- Олія
Залити печінку холодною водою на годину.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
На маленькому вогні розігріти у глибокій сковороді олію і відправити туди цибулю, обсмажити до напівпрозорості.
Печінку звільнити від плівок і нарізати невеликими шматочками, приблизно 1,5-2 на 3-4 см.
Додати печінку до цибулі і збільшити вогонь.
Постійно помішуючи, обсмажити печінку. Вона не повинна зарум'янитися, а тільки "збліднути".
Залити печінку сметаною і зменшити вогонь.
Посолити, поперчити, перемішуючи, накрити кришкою і тушкувати хвилин 30, періодично помішуючи.
Подавати із розсипчастою гречкою.
Рождественская выпечка рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Как приготовить вкусный шашлык: рождественская выпечка рецепты.
Арахисовое масло рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Для Мультиварки - медовик рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт пасхи в хлебопечке мулинексТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter