Печінка у пряній медовій глазурі
664
інгредієнти:
- Печінка свиняча 500 г
- Гірчиця 1 ст.л.
- Мед (рідкий) 1 ст.л.
- Оцет бальзамічний 1 ч.л.
- Базилік (сушений) 1 ч.л.
- Коріандр (мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Печінку промити і нарізати тонкими скибочками. Для маринаду змішати гірчицю, мед.
Додати бальзамічний оцет.
Додати трави.
Печінку посолити. Занурити у маринад, дати полежати 5 хвилин (можна більше).
Смажити на олії до готовності (по дві хвилини із кожного боку). Перевертати часто, щоб рівномірніше просмажилася.
Подавати гарячою.
Мультиварка Philips: французские десерты рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.
Готовим со вкусом - рецепт салата с языка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі