Печінка у "мундирі"
- Печінка яловича 350 г
- Філе куряче 300 г
- Сіль
- Перець чорний
- Перець духмяний
- Цибуля ріпчаста
- Гірчиця
- Томатна паста
- Олія рослинна
Печінку порізати пластинками завтовшки 1 см і гарно відбити.
Воду закип'ятити, посолити і покласти печінку, відварити.
Цибулю порізати кільцями (кілець стільки ж, скільки шматочків печінки).
Куряче філе порізати пластинками і відбити, посолити, поперчити. Великі шматочки розрізати на смужки. Шматочків повинно бути стільки ж, скільки і шматочків печінки.
На остиглі шматочки печінки покласти трохи гірчиці.
Кільце цибулі.
Печінку загорнути у філе.
Обсмажити в рослинній олії, скласти у каструльку.
Залишки цибулі (або нову цибулину) подрібнити і обсмажити на тій же олії, що і печінку. Додати томат і трохи води.
Вилити підливу до печінки, покласти кілька горошин запашного перцю і протушкувати 20-25 хвилин.
Рецепты рождественской выпечкиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Картошка В Мультиварке Рецепты - кулинарные сайты с рецептами и фото.
Соус из хрена со свеклойСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Рецепты к Рождеству www.recepti.biz.ua
Рецепты для хлебопечки, вкусно: праздничные новогодние блюда. Скороварки для приготовления каши.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Рецепты для пекарни.
Мастер шеф рецепты участников шоуПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter