Печінка у мигдальній паніровці під гранатовим соусом
- Печінка яловича 0.5 кг
- Молоко
- Сіль
- Перець чорний
- Сметана 2 ст.л.
- Соус (натуральний гранатовий сік) 2 ст.л.
- Базилік сушений 1 ч.л.
- Паприка 0.5 ч.л.
- Перець червоний гострий
- Мигдаль мелений 4 ст.л.
- Борошно
- Яйце 1 шт.
Печінку очистити від плівок, промити, порізати на великі шматки, як стейк.
Зробити на кожному шматку печінки надрізи навскоси, але не до кінця. Так само зробити надрізи з іншого боку. Шматки печінки посолити, поперчити чорним перцем, трохи втерти руками спеції.
Печінку покласти у посудину, залити молоком, щоб тільки прикрило і залишити на 8-10 годин (на ніч).
Печінку вийняти із молока, промокнути серветкою зайву рідину.
У мелений мигдаль додати сіль, чорний перець, паприку, червоний перець, все перемішати.
В окрему ємність насипати трохи борошна.
Поруч поставити збите яйце з 1 ст. л. молока.
Сковороду розігріти з олією.
Шматочок печінки вмочити із двох сторін у борошно, потім у яйце, потім у мигдаль, викласти на сковороду.
Обсмажити шматки печінки з кожного боку хвилини за 3-4, до рум'яної скоринки.
Приготувати соус.
Гранатовий соус, сметану, молоко (50 мл), базилік, сіль, все перемішати, залити печінку, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 7-10 хвилин, за цей час два рази перевернути печінку.
Якщо брати гранатовий сік, то молока додавати не потрібно.
Рождественские рецепты выпечкиКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта из тыквы. Рецепты Для Мультиварки.
http://recepti.biz.ua куриная отбивная в кляре
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Как испечь дома хлеб на закваске - пирог песочный с яблоками.
Дизайн кульков для магазинов. Кульки для упаковки.
Осетинские пироги на заказ - салаты с апельсинами рецепты.
Салат мимоза шпроты. Салат мимоза с рисом.
Чанахи рецептРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter