Печінка у клярі квасному

ДРУГІ СТРАВИ
849 Печінка у клярі квасному
Фото - Печінка у клярі квасному
інгредієнти:
  • Печінка яловича (куряча) 0.5 кг
  • Молоко
  • Крупа манна
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Прованські трави
  • Яйце 1 шт.
  • Квас 100 мл
  • Борошно кукурудзяне 2 ст.л.
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Макаронні вироби 300 г
  • Перець солодкий (великий) 1 шт.
  • Квасоля стручкова
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Бринза свіжа 150 г
  • Паста томатна 1 ч.л.
  • Спеції

Печінка в клярі квасному інгредієнти Печінку замочити в молоці на ніч або на 4-5 годин.

Витягти, обсушити серветкою.

Нарізати на порційні шматочки товщиною приблизно 1-1,5 см.

Промокнути ще раз серветкою, щоб прибрати зайву рідину.

На дошку або стіл постелити харчову плівку і присипати її злегка манкою, сіллю, чорним перцем і прованськими травами, на цю суміш викласти щільно шматочки печінки, зверху тією ж сумішшю (манка, сіль, перець, прованські трави), зверху все це теж накрити харчовою плівкою або пакетом.

Печінка в клярі квасному Акуратно молоточком відбити печінку з одного боку, перевертати не потрібно.

Залишити в такому вигляді печінку на півгодини.

фото Печінка в клярі квасному Яйце злегка збити з сіллю і перцем. Додати квас, перемішати, додати просіяне пшеничне та кукурудзяне борошно.

Консистенція повинна бути як у середньої жирності сметани. Якщо буде потрібно, то додати борошно або квас.

Печінка в клярі квасному Печінка яловича Макаронні вироби відварити до напівготовності.

Відкинути на дуршлак.

У глибокій сковороді розігріти олію. Злегка обсмажити порізану цибулю.

Печінка в клярі квасному Молоко Потім додати порізаний перець і 2 жмені стручкової квасолі. Обсмажити овочі 2-3 хвилини.

Печінка в клярі квасному Крупа манна Додати сіль, спеції, томатну пасту.

Сир потрібен свіжий, м'який, пастоподібний.

Печінка в клярі квасному Сіль Додати сир, все перемішати до однорідного стану, прогріти, додати макаронні вироби, перемішати, накрити кришкою і тушкувати все разом 5-7 хвилин.

Печінка в клярі квасному Перець чорний мелений Сковороду добре розігріти з олією.

В окрему миску насипати кукурудзяне борошно.

Шматочок печінки вмочити з усіх сторін у кукурудзяне борошно, потім у кляр, а потім викладати шматочки в розпечену олію. Смажити з двох сторін на середньому вогні до рум'яної скоринки, але не довго.

Печінка в клярі квасному Прованські трави

Очень вкусные закуски - салати та закуски. Рецепты салатов.

Куриные отбивные руцепт http://recepti.biz.ua

салат вкуснятина

Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Кулинарные блюда для худеющих.

Рыбные салаты рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат невеста рецепт.

Рецепты Для Мультиварки: приготовление канапе.

Диета: рецепты для похудения - рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Купить апельсины, цены: салаты с апельсинами рецепты. Как приготовить летний салат.

Мультиварка Philips - салат гурман рецепт фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter