Печінка у горщиках
- Печінка яловича 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сметана 300 г
- Кетчуп
- Сіль
Печінку порізати великими пластинками завтовшки близько 1 см, злегка відбити.
Яйця збити з сіллю, перцем і приправою.
Шматочок печінки вмочити в яйця.
Потім обваляти в борошні.
Обсмажити на соняшниковій олії з обох сторін.
Цибулю очистити, нарізати на шматочки і обсмажити на тій же олії, на якій смажили печінку.
Шматочок обсмаженої печінки покласти в горщик.
Зверху засипати обсмаженою цибулею. Зверху покласти ще шматочок печінки і знову цибулю. Так укласти всю печінку і цибулю в горщики.
В останні збиті яйця покласти сметану і кетчуп, збити.
Залити сметанною сумішшю печінку, закрити горщик кришкою і в духовку на 1 годину на середній вогонь.
На гарнір цвітна капуста.
Отдых у моря без посредников: салат ласточкино гнездо фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты блюд из рыбы с фото с wsrРецепты блюд. Рецепты всевозможных диет. Рецепты любимых блюд
Торт Наполеон классический - торты без выпечки рецепты.
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Рецепт пасхи в хлебопечке кенвуд видеоРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter