Печінка у горіхово-коньячному клярі

ДРУГІ СТРАВИ
946 Печінка у горіхово-коньячному клярі
Фото - Печінка у горіхово-коньячному клярі
інгредієнти:
  • Печінка свиняча (яловича, куряча)
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 100 г
  • Коньяк (горілка) 20 г
  • Горіхи волоські 50 г
  • Спеції

Печінка в горіхово-коньячному клярі інгредієнти Печінку помити, очистити від плівок, нарізати невеликими кубиками.

Посолити, поперчити, додати спеції.

Печінка в горіхово-коньячному клярі Приготувати кляр.

Рідкий кляр дасть тонку скориночку-оболонку, а кляр погустіше - товсту, і страва буде вже більше схожа на пиріжок.

Яйце, борошно, коньяк (горілку), подрібнені волоські горіхи ретельно перемішати у мисці. Додати спеції.

фото Печінка в горіхово-коньячному клярі Вмочити шматочки печінки у кляр і обсмажити у фритюрниці або на сковороді.

Печінка в горіхово-коньячному клярі Печінка свиняча

Печінка в горіхово-коньячному клярі Яйце Готові шматочки печінки у клярі чудово поєднуються з овочами.


Икра вяленая: оладьи из рыбной икры. Магазин Красной Икры.

Сычужный фермент для сыра: как приготовить сыр фета в домашних условиях.

http://recepti.biz.ua рецепты оригинальных салатов с фото

Рецепты салатов с креветками с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Купить кондитерку: крем для торта для украшения.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter