Печінка у горіхово-коньячному клярі
- Печінка свиняча (яловича, куряча)
- Яйце 1 шт.
- Борошно 100 г
- Коньяк (горілка) 20 г
- Горіхи волоські 50 г
- Спеції
Печінку помити, очистити від плівок, нарізати невеликими кубиками.
Посолити, поперчити, додати спеції.
Приготувати кляр.
Рідкий кляр дасть тонку скориночку-оболонку, а кляр погустіше - товсту, і страва буде вже більше схожа на пиріжок.
Яйце, борошно, коньяк (горілку), подрібнені волоські горіхи ретельно перемішати у мисці. Додати спеції.
Вмочити шматочки печінки у кляр і обсмажити у фритюрниці або на сковороді.
Готові шматочки печінки у клярі чудово поєднуються з овочами.
Икра вяленая: оладьи из рыбной икры. Магазин Красной Икры.
Сычужный фермент для сыра: как приготовить сыр фета в домашних условиях.
http://recepti.biz.ua рецепты оригинальных салатов с фото
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Купить кондитерку: крем для торта для украшения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter