Печінка тушкована з овочами в горщику
- Печінка (яловича або свинна) 500 г
- Картопля 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Гриби 400 г
- Селера (стебла) 4 шт.
- Сир 200 г
- Бульйон (м´ясний або кип´ячена вода) 200 г
- Часник 4 зуб.
- Зелень (свіжа)
Печінку помити, очистити від плівок, нарізати невеликими шматками і обсмажити на сковороді в олії до напівготовності.
Ріпчасту цибулю нарізати великими кубиками, обсмажити на олії 2-3 хв. Додати різані стебла селери. Все разом обсмажити до напівготовності.
Картоплю відварити в мундирі до напівготовності. Очистити і нарізати великими кубиками.
Сир натерти на крупній тертці.
Моркву очистити й натерти на крупній тертці.
Гриби розморозити (можна використовувати свіжі).
Скласти підготовлені продукти у горщик шарами.
Печінка.
Гриби.
Морква.
Пасеровані цибуля і селера.
Картопля.
Тертий сир.
Посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник і приправу. Додати м'ясний бульйон або кип'ячену воду.
Підготовлений горщик відправити в духовку хвилин на 20-30.
Викласти готову страву на тарілку і посипати свіжою зеленню.
Сырно - куриный рулет. Куриный рулет домашнего копчения.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салаты из вареного сердца. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом - рецепт салата с фетой. Рецепты для пекарни.
Скачать рецепты салатов. Салаты рецепты и праздничный стол.
рецепт бисквитного рулета с кремом
Рецепт крем заварнойПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter